Főnix Hotel

Balatonföldváron, a magyar tenger egyik legszebb üdülőhelyén, Budapesttől 1 óra alatt megközelíthető színvonalas, családias hangulatú szállodánkban Önt is szeretettel látjuk, akár nyaralóvendégként, akár egy tréningcsoport tagjaként érkezik!

Folyamatosan arra törekszünk, hogy a vállalati rendezvények, tréningek számára olyan helyszínt kínáljunk, amely megbízható minőséget és profi szakmai szolgáltatást nyújt.

A cégek és tréningek igényeinek pontos ismeretében a filozófiánk az, hogy ne egy szálloda építészeti és működési lehetőségei szabják meg egy tréning lehetőségeit, hanem éppen fordítva:

Az épület és a működés alkalmazkodjon a tréningek igényeihez.

Ezért épült úgy a tréningközpont, hogy az 1300 m2-ből 600 m2 közösségi helyiség. A közösségi érzést szeretnénk erősíteni azzal is, hogy lehetőséget teremtünk a kizárólagos használatra.

Természetesen a cégeken kívül gondolunk a nyaralni, üdülni vágyó vendégeinkre is, illetve azokra, akik csak egy kellemes hétvégét szeretnének eltölteni balatoni környezetben.

A turistaszezonban megújuló ajánlatokkal és aktuális akciókkal kedveskedünk nyaralóvendégeinknek! Nálunk minden szükséges kelléket megtalál egy Balaton parti, pihentető nyaraláshoz: romantikus sétányok, gondozott szabad strandok, kulturális programok és a Balaton legszebb vitorláskikötője.

Szobák:

  • Apartman (4-6 fő)
  • Légkondícionált szoba (2 fő)
  • Standard szoba (2 fő)

Képek
Főnix Hotel
8623 Balatonföldvár Spur I. u. 27. Magyarország

Ajánlat kéréséhez töltse ki az alábbi űrlapot, majd kattintson az Elküld gombra. Szállásadó partnerünk a lehető leghamarabb felveszi Önnel a kapcsolatot! Kérjük vegye figyelembe, hogy az űrlap elküldése nem minősül foglalásnak!

éééé.hh.nn.
éééé.hh.nn.

Hírlevél A feliratkozással elfogadja az adatvédelmi nyilatkozatot

Segítségre van szüksége? A Tourinform iroda munkatársai várják hívását!

+36 20 435 4988

vagy írjon nekünk!