Boroc Vendégház

  

A Balaton déli partjára invitáljuk Önöket, a parttól mindössze 4 km-re fekvő szőlőhegyre, a Balatonföldvárral szinte „egybenőtt” Kőröshegyre! 

Ha Ön kedveli a változatosságot, a csöndes vidéki reggelek és esték nyugalmát egy jó bor mellett a teraszon üldögélve, éppúgy mint napközben a strandok, vitorláskikötők nyüzsgő hangulatát,- a családias vendéglátást, a bőséges kényelmes reggeliket, akkor látogasson meg bennünket, családjával, barátaival.

A vendégház építésénél építész és kertépítész szakmánk eleve természetessé tette számunkra az épület és kert, a környező táj kapcsolatának fontosságát. A vendéglátás fortélyainak apró részleteit szüleinktől, nagyszüleinktől, valamint hazai és toszkánai utazásaink során "lestük" el. Természetesen nem "egy kis Toszkánát" kívántunk létrehozni, de az ottani gondolkozásmódot mindenképpen fontosnak tartottuk követni. Mi is tapasztaltuk - mások megállapításával egyetértve - hogy a mediterrán hatás megjelenik a Balaton déli és északi partján is. Hiszen jól érzi itt magát a szelíd lankákon a mandula, szőlő, dió, szelídgesztenye, levendula, trombitafolyondár, lilaakác, leander is. A vitorlázás szerelmeseiként is sok tapasztalatot gyűjtöttünk az elmúlt évtizedekben ezen a csodaszép tavon. Rendszeresen részt vettünk és részt veszünk vitorlás versenyeken , a túravitorlázást ma is gyakoroljuk. Önöket is szívesen beavatjuk ennek a gyönyörű sportnak a szépségeibe!

  


Képek
Boroc Vendégház
8617 Kőröshegy Borochegy Magyarország

Ajánlat kéréséhez töltse ki az alábbi űrlapot, majd kattintson az Elküld gombra. Szállásadó partnerünk a lehető leghamarabb felveszi Önnel a kapcsolatot! Kérjük vegye figyelembe, hogy az űrlap elküldése nem minősül foglalásnak!

éééé.hh.nn.
éééé.hh.nn.

Hírlevél A feliratkozással elfogadja az adatvédelmi nyilatkozatot

Segítségre van szüksége? A Tourinform iroda munkatársai várják hívását!

+36-84/540-220

vagy írjon nekünk!