Boglár Hostel

      

Vendégházunk a Balaton déli partjának központi településén, Balatonbogláron, nyugodt, csendes környezetben, a Balaton átúszás és a BB Szüreti fesztivál strandjától, 2 perc sétával érhető el. A közel 100 éves épület története során sok mindent megélt, de a jelenlegi funkcióját teljes átalakítás és felújítás után nyerte el.

Az átépítés során a minőséget figyelembe véve egy olyan hostel létrehozása volt a cél, ahová megérkezve mi is jól éreznénk magunkat. Az épület 2-3 ágyas, modernül felszerelt szobákkal, valamint 4 személyes apartmannal, összesen 23 főnek nyújt nyugodt, otthonos kikapcsolódást.

Szobáink mindegyikéhez felszerelt konyha, fürdőszoba, továbbá díjtalan Wi-fi tartozik. Üdülőházunk az egyedül 1 éjszakára érkezőket ugyanúgy szívesen látja, mint a kisebb-nagyobb családokat, baráti társaságokat, céges rendezvényeknek ideális helyet keresőket.

Szívesen biztosítunk helyet osztálytalálkozóknak, munkahelyi tréningeknek, bemutatóknak, vállaljuk a különböző rendezvények utáni elszállásolást.

Szobák:

  • Kétágyas szoba stúdiókonyhával, fürdőszobával
  • Háromágyas szoba stúdiókonyhával, fürdőszobával
  • Négyágyas szoba stúdiókonyhával, fürdőszobával
  • Apartman 4 fő részére, teljesen felszerelt konyhával, fürdőszobával

      


Képek
Boglár Hostel
8630 Balatonboglár Szabadság u. 8-12. Magyarország

Ajánlat kéréséhez töltse ki az alábbi űrlapot, majd kattintson az Elküld gombra. Szállásadó partnerünk a lehető leghamarabb felveszi Önnel a kapcsolatot! Kérjük vegye figyelembe, hogy az űrlap elküldése nem minősül foglalásnak!

éééé.hh.nn.
éééé.hh.nn.

Hírlevél A feliratkozással elfogadja az adatvédelmi nyilatkozatot

Segítségre van szüksége? A Tourinform iroda munkatársai várják hívását!

+36-84/540-220

vagy írjon nekünk!