Tavaszi Nyitott Balaton akció a Gitta házban

2018.04.27. - 2018.05.27.

Gitta Ház
8623 Balatonföldvár Arany J.u.16. Magyarország

A Balatoni Turizmus Szövetség tovább folytatja a már hagyományossá vált szezonteremtő kezdeményezést és 2018-ban is megrendezi a Nyitott Balaton tavaszi és őszi projektet, amihez a Gitta ház is csatlakozik! Az akció alapvető célja továbbra is megmutatni, hogy a Balaton Régió nem csak a nyári, fürdőzésre alkalmas időszakban jelenthet vonzó úti célt a turisták számára, hanem a tavaszi és őszi időszakban is képes olyan kínálatot biztosítani, amiért érdemes ideutazni!


Az akció idejére a Gitta ház kedvezményes szállásajánlatot állított össze, így várja a tavasszal Balatonföldvárra érkező turistákat! 2018. április 27-től 2018. május 27-ig 3800Ft / fő/ éj

A 3+1 szállásakció keretében 3 eltöltött vendégéjszaka után egy ajándék éj ajándék az akció ideje alatt, valamint házi készítésű hidegen sajtolt málna és szeder szörpöt kínál vendégeinek!

A feltüntetett árak nem tartalmazzák az idegenforgalmi adót (400 HUF/fő/éj)!


Kérjük foglaláskor hivatkozzon a Nyitott Balaton akcióra!

Ajánlat kéréséhez töltse ki az alábbi űrlapot, majd kattintson az Elküld gombra. Szállásadó partnerünk a lehető leghamarabb felveszi Önnel a kapcsolatot! Kérjük vegye figyelembe, hogy az űrlap elküldése nem minősül foglalásnak!

éééé.hh.nn.
éééé.hh.nn.

Hírlevél A feliratkozással elfogadja az adatvédelmi nyilatkozatot

Segítségre van szüksége? A Tourinform iroda munkatársai várják hívását!

+36-84/540-220

vagy írjon nekünk!