Tavaszi Nyitott Balaton akció a BL Garden Panzióban

2018.04.27. - 2018.05.27.

BL YachtClub & Apartments - Étterem
8638 Balatonlelle Köztársaság u. 36-38. Magyarország

       

A Balatoni Turizmus Szövetség tovább folytatja a már hagyományossá vált szezonteremtő kezdeményezést és 2018-ban is megrendezi a Nyitott Balaton tavaszi és őszi projektet, amihez a BL YachClub&Apartments ismét csatlakozik! Az akció alapvető célja továbbra is megmutatni, hogy a Balaton Régió nem csak a nyári, fürdőzésre alkalmas időszakban jelenthet vonzó úti célt a turisták számára, hanem a tavaszi és őszi időszakban is képes olyan kínálatot biztosítani, amiért érdemes ideutazni!


Az akció idejére a BL Garden Panzió kedvezményes szállásajánlatot állított össze, így várják a Balatonhoz érkező vendégeket tavasszal!
A 2+1 szállásakció keretében 2 eltöltött vendégéjszaka után a 3. éjszaka ajándék az akció ideje alatt, így 3 éjszaka 2 fő részére reggelivel 35.490,- Ft!

A feltüntetett árak nem tartalmazzák az idegenforgalmi adót (400 HUF/fő/éj)!

A panzió részt vesz a Pecsételd körbe a Balatont két keréken! programban is és biztosítja, hogy a kerékpártúrán résztvevő vendégeinek pecsételő lapját lepecsételi a BL YachtClub recepcióján (nyitvatartási időben hétfőtől vasárnapig 8.00 és 17.00 óra között).

Kérjük foglaláskor hivatkozzon a Nyitott Balaton akcióra!

            


Képek

Ajánlat kéréséhez töltse ki az alábbi űrlapot, majd kattintson az Elküld gombra. Szállásadó partnerünk a lehető leghamarabb felveszi Önnel a kapcsolatot! Kérjük vegye figyelembe, hogy az űrlap elküldése nem minősül foglalásnak!

éééé.hh.nn.
éééé.hh.nn.

Hírlevél A feliratkozással elfogadja az adatvédelmi nyilatkozatot

Segítségre van szüksége? A Tourinform iroda munkatársai várják hívását!

+36-84/540-220

vagy írjon nekünk!