Happy Pedi Női és Férfi Pedikűr Balatonföldvár / CALLUX Szalon

Rating

Rate now!

HAPPY PEDI NŐI ÉS FÉRFI PEDIKŰR BALATONFÖLDVÁR

HAL SPA PEDIKŰR

Vendégeimnek lehetőséget biztosítok arra, hogy a Garra Rufa (piros szívogató márna) halak nyújtotta lábápolás különleges élményét megtapasztalják. A kezelés egyedi sajátosságai közé tartozik, hogy kíméletes és természetes módon varázsolja a bőrt egészségessé és bársonyosan puhává, miközben feszültségoldó, harmonizáló hatással is bír.

A halpedikűr – bár gyökerei régmúlt időkbe nyúlnak vissza – a nyugati típusú kultúrákban még ma sem számít a lábápolás hétköznapi formájának. A Garra rufa, más néven Kangal-hal vagy Piros szívogató márna, Törökország, Szíria, Irak, valamint Irán meleg vizű forrásaiban és tavaiban honos. Helybéli fürdőzök megfigyelték, hogy a halak szorgos tisztogató munkájának eredményeként bőrük egészségessé, puhává válik, ezért az apró állatokat elkezdték terápiás jelleggel is alkalmazni.

- A halpedikűr feszültség- és stresszoldó hatással is bír, ez azon alapszik, hogy a márnák, miközben úgynevezett bajuszuk segítségével kíméletes és alapos módon eltávolítják az elhalt hámsejteket, mikromasszázst végeznek a bőrön, amely serkenti a véráramlást, ellazítja a lábat, valamint hozzájárul az energiaáramlás harmonizálásához, és az egész testet nyugtató, pihentető érzéssel tölti el.

- Így a kezelés az egészséges bőr öröme mellett értékes lelki élményt is jelent.

A halak érintésének egyedi élménye további szolgáltatásokkal egészülhet ki!

CALLUX PROFESSZIONÁLIS (szike nélküli pedikűr)
A lábak rendkívül könnyű, friss érzetet nyernek. A Callux peeling , kellemes, kíméletes kezelés, melynek segítségével a lábak bőre egészségesen fénylővé és puhává válik.
A professzionális talp kezelés: szike mentes, teljesen eltávolítható a berepedezett és megkeményedett bőr, a hagyományos pedikűrnél hatásosabb, wellness érzést nyújtó, pihentető kezelés A lábak kés és csiszoló nélkül egészséges, szép megjelenést nyernek . A professzionális lábkezelés egyszerűen, gyorsan és teljes mértékben eltávolítja a megrepedezett, megkeményedett bőrt azonnali, meglepő eredménnyel. A hagyományos pedikűr kezelésekhez képest az eredmények jelentősen jobbak, sokkal rövidebb idő alatt.
Kezelés menete: Intenzív gél pakolás a bőrkeményedés eltávolítására 15-30 perc - Az elhalt bőr eltávolítása a spatula segítségével
- Egyszer használatos reszelővel a bőr finomítása
- Callux hidratáló krém kezelés ( nyugtat, hidratál, regenerál, visszapótolja a nedvességet.
A termékek kizárólag természetes összetevőket és tiszta gleccservizet tartalmaznak! Formaldehid, tartósítószer, ásványi olaj és paraffin mentes!

PEDIKŰR (kézi/gépi)
A lábápolás hozzájárul a jó közérzethez és a könnyebb járáshoz. A professzionális lábápolás olyan problémákra nyújthat megoldást, mint a benőtt köröm, a tyúkszem, vagy épp a kellemetlen érzetet keltő megvastagodott bőrfelület. Külön időt fordítok arra, hogy feltárjam a lehetséges problémákat, és ennek megfelelően kezdjem el a kezelést, vagy adott esetben irányítsam a vendéget orvoshoz. A pedikűr a láb állapotfelmérésével kezdődik. Ha nincs kizáró, befolyásoló tényező, ami miatt a pedikűr elvégezhető lenne (pl: bőrgyulladás, lázas állapot, bőrgomba,körömgomba,szemölcs, ekcéma és egyéb bőrbetegségek), következik a fertőtlenítős lábáztatás a bőr és köröm felpuhítására. Ezután kezdem a bőrkeményedések eltávolítását. Vendég kérésére tyúkszem kiszedése, benőtt köröm szakszerű kezelése, majd a körmök formázása, illetve rövidítése következik. Végezetül frissítő lábmasszázzsal és otthoni ápolási tanácsokkal zárom a kezelést.

SZEMÉLYRE SZÓLÓ AJÁNDÉKUTALVÁNYOK MINDEN ALKALOMRA!

Az ajándékutalvány amellett, hogy remek ajándéktárgy, életre szóló emléket biztosít a felhasználójának!

Az ajándékutalványok kedves apróságok, figyelmességek- minden alkalomra. (Születésnap, névnap, esküvő, házassági évforduló, ballagás és egyéb ünnepek).

LEPJE MEG SZERETTEIT, BARÁTAIT, ISMERŐSEIT EGY PEDIKŰR, HALPEDIKŰR, CALLUX PRO WELLNESS KEZELÉS AJÁNDÉKUTALVÁNNYAL!

Érdeklődni:

Babócsay Judit: +36 20 284 2442

BŐVEBB INFORMÁCIÓ:

FACEBOOK:

Happy Pedi Női és Férfi Pedikűr Balatonföldvár https://www.facebook.com/pedikur.halpedikur.wellness.spa.balatonfoldvar/?ref=pages_you_manage

HAL SPA Pedikűr Balatonföldvár https://www.facebook.com/balatonfodvar.pedikur.halprdikur.wellness.spa/?ref=pages_you_manage

Callux Professzionális szike nélküli Wellness pedikűr Balatonföldvár:

https://www.facebook.com/pedikur.balatonfoldvar.callux.wellness.spa/?ref=pages_you_manage

BEJELENTKEZÉS KIZÁRÓLAG TELEFONON!

NYITVA TARTÁS:
Hétfő-Péntek: 9:00-18:00
Szombat: 9:00-15:30

Városkártyával (365 napos kártya) - 10 % kedvezmény – A kedvezmény kizárólag a HAL SPA PEDIKŰRRE érvényes. A kedvezmény az EXTRA szolgáltatásokra (Benőtt köröm/ Tyúkszem eltávolítása, Japán Pedikűr, Gél lakkozás, Gél lakk eltávolítás, Köröm dekoráció) nem vonatkozik.

Turisztikai kártyával (vendégéjszakát eltöltő kártyabirtokos) - 10 % kedvezmény – A kedvezmény kizárólag a HAL SPA PEDIKŰRRE érvényes. A kedvezmény az EXTRA szolgáltatásokra (Benőtt köröm/ Tyúkszem eltávolítása, Japán Pedikűr, Gél lakkozás, Gél lakk eltávolítás, Köröm dekoráció) nem vonatkozik.

Kérem minden esetben előre jelezzék a kártyák által nyújtotta kedvezmény igénybevételének szándékát!

Newsletter By subscribing to newsletter you will accept our privacy policy

Need some help? The Tourinform Office's staff are waiting for your call!

+36-84/540-220

Or leave us a message!