Dinamikus Pilates a Keleti strandon

July 13, 2021, 4:00 PM - August 19, 2021, 5:00 PM

A STRANDON IS MOZOGJ VELÜNK!

A heti rendszeres mozgásprogramjaink mellet a héten a strandi mozgásprogramjaink is elindulnak Balatonföldváron a Keleti strandon.A dinamikus pilates a Pilates és a gerinctréning elemeit ötvözi.

A Pilates gyakorlatok erősítő és nyújtó gyakorlatokkal edzik a testet, javítják a testtartást és a hajlékonyságot. A pilates gyakorlatok a statikusságának (megtartott pózok) köszönhetően a mélyizmokat, és elsősorban a core izmokat (a törzs tartóizmai) veszik célba, amelyek egyszerre erősítik és nyújtják az izmokat.
Emellett kiemelt szerepe van a légzéskontrollnak is, amely elősegíti a koncentrációt, így a gyakorlatok helyes és hatékonyabb kivitelezését.

Bárkinek, kortól és nemtől függetlenül, mert a fokozatosság elvén, az egyéni edzettségi szinthez igazítható. Ezenkívül az ülő munkát végzőknek, illetve azoknak, akiknek krónikus hátfájdalmaik vannak, a stresszes életmódot folytatóknak, kisgyermekes anyukáknak, valamint idősebbeknek, akik energiát szeretnének nyerni, és izomzatukat szeretnék erősíteni.

Várunk szeretettel dinamikus pilates óráinkon, ahol a jó hangulat és a kellemes izomláz garantált!

Properties
Town: Balatonföldvár
Nature: Sport & Active
Free: Yes

Newsletter By subscribing to newsletter you will accept our privacy policy

Need some help? The Tourinform Office's staff are waiting for your call!

+36-84/540-220

Or leave us a message!