Gondolkoztál már rajta, hogy mennyire romantikus a téli balatoni táj? Mi elárulhatjuk, hogy ilyenkor tökéletes nyugalom, mesebeli sétautak és meghitt, közösen eltöltött percek várnak rád Balatonföldváron!

Íme az 5 tuti tippünk, hogyan tölthettek el egy-két szuper romantikus napot Balatonföldváron:

  1. Repítsétek szerelmes kívánságokat a felhők fölé a Balaton egyik legkülönlegesebb kilátójából! Szerdától egészen vasárnapig vörös, szív alakú héliumos lufival kedveskednek a Hajózástörténeti Látogatóközpontba érkező szerelmes pároknak.
  2. Miután útjára engedtétek a szerelmes üzeneteket,  induljatok a rejtélyek nyombába Ki ölte meg Heltai Károlyt? elnevezésű izgalmas városismertető túránkon! A túra igazán rövid idő - maximum 1,5 óra - alatt  teljesen önállóan bejárható, közben pedig megismerkedhettek Balatonföldvár legcsodálatosabb kirándulóhelyeivel. A sétához szükséges történetet és kérdéseket tartalmazó kiadványt elkérhetitek a Tourinform Irodában, vagy letölthetitek okostelefonra a honlapunkról is!
  3. A nyomozós séta után melegedjetek fel egy tál gőzölgő leves mellett! Ilyenkor is nyitva vár a Kukorica Csárda, a Platán Étterem! Ebéd után térjetek be egy full extrás forró csokira a Síngörbítő Vasúti Kávéházba, vagy hétvégén egy isteni finom kávé-süti kombóra a Szélcsend Kávé és Másba!
  4. Maradjatok éjszakára is! Februárban egyáltalán nincs tömeg a wellness részlegekben és a szállodák éttermeiben! Egyes hotelek akciókkal, romantikus csomagajánlatokkal várnak Rátok! Kattintsatok a nyitva tartó szálláshelyek listájáért!
  5. Tegyetek egy rövid sétát a gyönyörűen rendben tartott Parkerdőben! Az erdő télen is csodálatos, de akkor igazán romantikus, ha szállingózik a hó! Ne tartsatok az erdőlátogatási tilalomtól se, hiszen a Földvári Parkerdőben nem futhattok össze egy vadásszal sem, ellenben egészen közelről megtapasztalhatjátok az álmos(nak tűnő) somogyi erdő élővilágát!
    +1 tipp: Február 15-én Torkos csütörtök itt a Balatonnál is! Ez azt jelenti, hogy aznap FÉL ÁRON ehettek a jobbnál jobb éttermekben! A Földvár környéki vendéglátóhelyek listája ide kattintva érhető el!

                   

           

Properties
Town: Balatonföldvár
Nature: Wine & Gastronomic, Festival
Free: No

Newsletter By subscribing to newsletter you will accept our privacy policy

Need some help? The Tourinform Office's staff are waiting for your call!

+36-84/540-220

Or leave us a message!