Váradi Judit és Puskás Levente kamaraestjükön a legváltozatosabb zenei világokba vezetik be a hallgatóságot. A két Artisjus-díjas művész rendszeresen koncertezik együtt, két közös lemezt is készítettek.

Puskás Levente a párizsi Conservatoire-on szerezte diplomáit, majd 2014-ben doktorált a Besztercebányai Művészeti Egyetemen. Egyetemi docens, a Debreceni Egyetem Zeneművészeti Kar és a Budapesti Egressy Béni Zeneművészeti Szakközépiskola szaxofontanára. 1995-ben barátaival alakította meg a Budapest Saxophone Quartettet, mellyel világszerte koncertezett.

Váradi Judit nemcsak zongoraművészként rendkívül aktív, de tanárként, kutatóként és kulturális menedzserként, művészeti igazgatóként is jelentős munkát végez. 2010-ben nyerte el doktori fokozatát a Jyväskylä-i Egyetemen, Finnországban. A Debreceni Egyetem Zeneművészeti Karának tanára, a Magyar Zenei Tanács elnökségének tagja, a Magyar Művészeti Akadémia Művészetelméleti és Módszertani Kutatóintézetének megbízott kutatója. 2022-ben Magyar Arany Érdemkereszttel, Csokonai díjjal és MMA művészetpedagógiai díjjal ismerték el munkáját.

MŰSOR:

Marcello: c-moll koncert

Poulenc: Szonáta

Debussy: Kis szvit

Rahmanyinov: Vocalise

Piazzolla: Café 1930

Kodály: Epigrammák


Eigenschaft
Stadt: Balatonföldvár
Art: Musik & Unterhaltung, Kultur & Informativ
Kostenlos: Ja

Newsletter Mit der Anmeldung erklären Sie sich mit der Datenschutzerklärung

Brauchen Sie Hilfe? Das Personal des Tourinform Büros wartet auf Ihren Anruf!

+36-84/540-220

oder lassen Sie uns eine Nachricht!