Dinamikus Pilates a Keleti strandon

13. Juli 2021 16:00 - 19. August 2021 17:00

A STRANDON IS MOZOGJ VELÜNK!

A heti rendszeres mozgásprogramjaink mellet a héten a strandi mozgásprogramjaink is elindulnak Balatonföldváron a Keleti strandon.A dinamikus pilates a Pilates és a gerinctréning elemeit ötvözi.

A Pilates gyakorlatok erősítő és nyújtó gyakorlatokkal edzik a testet, javítják a testtartást és a hajlékonyságot. A pilates gyakorlatok a statikusságának (megtartott pózok) köszönhetően a mélyizmokat, és elsősorban a core izmokat (a törzs tartóizmai) veszik célba, amelyek egyszerre erősítik és nyújtják az izmokat.
Emellett kiemelt szerepe van a légzéskontrollnak is, amely elősegíti a koncentrációt, így a gyakorlatok helyes és hatékonyabb kivitelezését.

Bárkinek, kortól és nemtől függetlenül, mert a fokozatosság elvén, az egyéni edzettségi szinthez igazítható. Ezenkívül az ülő munkát végzőknek, illetve azoknak, akiknek krónikus hátfájdalmaik vannak, a stresszes életmódot folytatóknak, kisgyermekes anyukáknak, valamint idősebbeknek, akik energiát szeretnének nyerni, és izomzatukat szeretnék erősíteni.

Várunk szeretettel dinamikus pilates óráinkon, ahol a jó hangulat és a kellemes izomláz garantált!

Eigenschaft
Stadt: Balatonföldvár
Art: Sport & Aktiv
Kostenlos: Ja

Newsletter Mit der Anmeldung erklären Sie sich mit der Datenschutzerklärung

Brauchen Sie Hilfe? Das Personal des Tourinform Büros wartet auf Ihren Anruf!

+36-84/540-220

oder lassen Sie uns eine Nachricht!