Alma Együttes koncert az Ancsika Kertmoziban

6. August 2022 10:00 - 6. August 2022 11:00

Az Alma Együttes, kezdetben felnőtteknek zenélt, de egy véletlen felkérés kapcsán olyan sikeres gyerekkoncertet adtak, hogy azon nyomban több másik felkérés is érkezett és rövid időn belül azon kapták magukat, hogy már csak szinte gyerekkoncertjeik vannak. (Ezért mondják, hogy a gyerekek választották őket.)

Buda Gábor a 25 évvel ezelőtt megalapított Alma Együttes ötletgazdája, frontembere, énekese és zeneszerzője 2018 augusztusában új zenei alapokra helyezte az általa kialakított világzenei hangzást.

Ekkor érkezett a zenekarba a kiváló basszusgitáros Berkesi Alex, majd 2022-ben Mits Marci szaxofonos csatlakozott a csapathoz.

A zenekar számos Fonogram jelöléssel, arany és platinalemezzel büszkélkedhet.

A Gábor által komponált dalok több mint 280 milliós youtube letöltéssel büszkélkedhetnek.Legsikeresebb daluk, a Ma van a szülinapom, a leggyakrabban megosztott hazai tartalom a Facebookon.Olyan sikeres rajzfilmzenéket írtak, mint a Bogyó és Babóca sorozat, főcímdalt készítettek a Khumba, vagy a Manu a fecske című 3D-s animációs rajzfilmekhez.A zenekar évi 250-300 teltházas koncertet ad itthon és külföldön.


JEGYVÁSÁRLÁS 1-99 ÉVES KORIG SZÜKSÉGES!

Jegyár: 3000 Ft/fő

Eigenschaft
Stadt: Balatonföldvár
Kostenlos: Nein

Newsletter Mit der Anmeldung erklären Sie sich mit der Datenschutzerklärung

Brauchen Sie Hilfe? Das Personal des Tourinform Büros wartet auf Ihren Anruf!

+36-84/540-220

oder lassen Sie uns eine Nachricht!